Koalicioni Shëndetësor DuPage e bën kujdesin shëndetësor të aksesueshëm për të gjithë

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Lajme

https://player.vimeo.com/video/846125888 Shihni artikullin origjinal këtuNga: Joy Kleinhans, NCTV17Botuar: 18 korrik 2023 në 9:55 AM CDT Në Koalicionin Shëndetësor DuPage (DHC), ata besojnë se komunitetet lulëzojnë kur të gjithë banorët janë…

Vazhdo te lexoshKoalicioni Shëndetësor DuPage e bën kujdesin shëndetësor të aksesueshëm për të gjithë

Fqinjët në nevojë: Si i ndihmon Koalicioni Shëndetësor DuPage të pasiguruarit (Daily Herald)

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Lajme

Shikoni artikullin origjinal të Daily Herald këtu. Ajo po luftonte me rraskapitjen. Carmen kishte hipotiroidizëm, një gjendje që i shkaktoi rënie të flokëve dhe dhimbje muskulore. Nëse nuk trajtohet, çrregullimi i tiroides mund të…

Vazhdo te lexoshFqinjët në nevojë: Si i ndihmon Koalicioni Shëndetësor DuPage të pasiguruarit (Daily Herald)

DuPage County Partners me DuPage Foundation për të zbatuar Programin e Granteve Jofitimprurëse ARPA $10 milion

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Lajme

25 janar 2022DuPage County Partners me DuPage Foundation për të zbatuar Programin e Granteve Jofitimprurëse ARPA $10 milion Kliko këtu për të hyrë në postimin origjinal Më 25 janar, Bordi i Qarkut DuPage…

Vazhdo te lexoshDuPage County Partners me DuPage Foundation për të zbatuar Programin e Granteve Jofitimprurëse ARPA $10 milion

NCTV Spotlight: Programet e Koalicionit Shëndetësor DuPage adresojnë pabarazitë shëndetësore

  • Autori i postimit:
  • Kategoria e postimit:Lajme

https://player.vimeo.com/video/708017771?h=50cae4bda3 Klikoni këtu për të hyrë në postimin origjinal Koalicioni Shëndetësor DuPage (DHC) beson se komunitetet lulëzojnë kur të gjithë banorët janë mjaft të shëndetshëm për të punuar dhe për t'u kujdesur për familjet e tyre,…

Vazhdo te lexoshNCTV Spotlight: Programet e Koalicionit Shëndetësor DuPage adresojnë pabarazitë shëndetësore

Koalicioni Shëndetësor DuPage merr $25,000 grant për nevojat e komunitetit nga Fondacioni DuPage

17 qershor 2021, DuPage County, Illinois—Koalicioni Shëndetësor DuPage ishte një nga 37 organizatat jofitimprurëse të DuPage County që mori një grant përmes Programit të Grantit Pranveror të Nevojave të Komunitetit të DuPage Foundation (Nevojat e Komunitetit ose CNGP). Fondacioni DuPage…

Vazhdo te lexoshKoalicioni Shëndetësor DuPage merr $25,000 grant për nevojat e komunitetit nga Fondacioni DuPage

Daily Herald përfshihet në projektin e maskave të fytyrës në komunitet

Daily Herald ka publikuar këtë artikull në lidhje me projektin e maskave të fytyrës në komunitet! Ne i falënderojmë ata për përfshirjen dhe përhapjen e fjalës. Klikoni këtu për të vizituar artikullin si…

Vazhdo te lexoshDaily Herald përfshihet në projektin e maskave të fytyrës në komunitet

LS Power ka kontribuar me një $100,000 të kombinuar për organizatat duke përfshirë Access DuPage për të lehtësuar barrën e COVID-19

Lidhja me artikullin këtu LAJMET E OFRUARA NGA LS Power 05 maj 2020, 11:06 ET ROCKFORD, Ill., 5 maj 2020 /PRNewswire/ — Për të ndihmuar komunitetet që rrethojnë objektet e saj Aurora, Rockford dhe University Park, LS Power ka kontribuar një …

Vazhdo te lexoshLS Power ka kontribuar me një $100,000 të kombinuar për organizatat duke përfshirë Access DuPage për të lehtësuar barrën e COVID-19