Angazhimi ynë ndaj donatorëve tanë: Ne jemi të përkushtuar të mbrojmë dhe respektojmë privatësinë tuaj dhe nuk do të shesim emrat e donatorëve tanë ose informacionin personal, as nuk do t'u dërgojmë mesazhe donatorëve tanë në emër të organizatave të tjera. Për të mësuar më shumë, mund të rishikoni politikën tonë të plotë të privatësisë këtu.