Informacion Financiar

Si një organizatë bamirëse publike 501(c)(3), DHC (EIN 36-4448208) është e përkushtuar për të përmirësuar shëndetin e komunitetit tonë, duke zhvilluar qasje inovative dhe bashkëpunuese ndaj problemeve komplekse. Ne jemi kujdestarë të kujdesshëm të burimeve tona financiare me 94,81 TP3T të ardhura të dedikuara për kujdesin ndaj pacientit. Edhe pse një koalicion privat-publik, shumica e financimit tonë vjen nga burime joqeveritare – me çdo dollar që përputhet me më shumë se dhjetë dollarë në shërbimet e dhuruara të ofruara nga çdo spital DuPage dhe mijëra mjekë vullnetarë.


Fitimi i besimit përmes kujdestarisë së kujdesshme!