Logoja e DuPage Dispansary of Hope (transparente)

Një farmaci falas për të pasiguruarit

Nëse jeni i pasiguruar dhe keni vështirësi të paguani për medikamentet, ne mund të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë.

DuPage Dispensary of Hope është programi ynë falas i farmacisë. Nëse jeni me të ardhura të ulëta dhe të pasiguruar, duke përfshirë anëtarët e Access DuPage, disa ose të gjitha medikamentet tuaja mund të jenë të disponueshme falas përmes vendndodhjes sonë të bazuar në Wheaton. Koalicioni Shëndetësor DuPage është në partneritet me DuPage County për të ofruar këtë shërbim pa pagesë për ata që kualifikohen. Ju duhet të keni një recetë të vlefshme dhe të përmbushni udhëzimet e programit për të marrë mjekim.

DuPage Dispensary of Hope mirëpret anëtarët e Access DuPage, anëtarësimi i të cilëve i kualifikon ata për këtë program.

Dora që mban një bimë

Lista e barnave

Rrotë letre

Shkarko broshurën anglisht dhe spanjisht (kliko më lart)

Aeroplan letre

Formulari i vërtetimit të të ardhurave

Ekran kompjuteri

Pyetësori i Kualifikimit

Shkarko broshurën arabisht, polonisht

A kualifikohem?

Për t'u kualifikuar, duhet të përmbushni këto udhëzime:

  • Duhet të jetë i pasiguruar (aktualisht nuk mund të regjistrohet në sigurime private ose publike, duke përfshirë Medicare, Medicaid, punëdhënësit e sponsorizuar, ACA Marketplace)
  • Duhet të përmbushë udhëzimet e programit të të ardhurave (shih grafikun)
Anëtarët e Access DuPage janë të parakualifikuar; ju lutemi paraqisni kartën tuaj Access DuPage kur vizitoni Dispansary of Hope DuPage.

Udhëzimet për të ardhurat maksimale (para tatimit)*

Madhësia e familjesTë ardhurat mujoreTë ardhurat vjetore
1$3,645$43,740
2$4,930$59,160
3$6,215$74,580
4$7,500$90,000
5$8,785$105,420
6$10,070$120,840
Çdo person shtesë$1,285$15,420
*Udhëzimet e të ardhurave në fuqi në vitin kalendarik 2023.

Asistencë shtesë

Denise Martinez

Denise Martinez

Nëse keni pyetje të përgjithshme rreth DuPage Dispensary of Hope dhe përshtatshmërisë së programit, Denise Martinez është në dispozicion për t'ju ndihmuar. Numri i saj i telefonit është 630.510.8720 X 203 ose emaili është [email protected]. Se habla español. Nëse jeni regjistruar në Access DuPage, Denise mund t'ju ndihmojë gjithashtu me transferimin e recetave tuaja në farmacinë e re dhe për t'ia shpjeguar programin e ri mjekut(ve) tuaj të Access DuPage. Për të kontaktuar një farmacist në Dispansary DuPage of Hope, ju lutemi telefononi 630.784.4288. Fakset mund të dërgohen në 630.784.4284.