Stafi ynë

DeAnn Bednowicz
Drejtor i Programeve
[email protected]
630-510-8720 lok. 201 Direkt: 331-716-7578

DeAnn është frymëzuar nga njohuria se ajo po bën një ndryshim në jetët e njerëzve duke i ndihmuar ata të marrin kujdes shëndetësor që nuk mund t'i aksesonin askund tjetër. Edhe pse çdo ditë është e ndryshme, gjithçka që ajo bën sillet rreth ndërtimit të marrëdhënieve brenda dhe jashtë Koalicionit për të siguruar që njerëzit në Qarkun DuPage të kujdesen. DeAnn i pëlqen të kalojë sa më shumë kohë jashtë të jetë e mundur ose me kafe, familjen e saj ose të dyja nëse është me fat. Familja e saj prej 5 dhe dy këlyshët e mbajnë atë të zënë dhe duke qeshur.

Charito Bularzik

Charito Bularzik (Habla Español)
Udhëheqës i Shëndetit Pandemik/Koordinator për Arsim
[email protected]
630-510-8720 lok. 222 Direkt: 331-716-7576

Charito është pozitiv, fleksibël dhe i pëlqen të jetë i zënë. Ajo është e suksesshme në ndihmën e klientëve të lundrojnë në labirintin e kujdesit shëndetësor, sepse ajo merr kohë për t'i njohur mirë ata dhe është një edukatore në zemër. Charito është veçanërisht i apasionuar pas shëndetit të gruas, sepse zakonisht gratë vendosin nevojat e tyre shëndetësore pas nevojave të të tjerëve. Të dielën në mëngjes do ta gjeni Chariton në kishë, e ndjekur nga një udhëtim në Ann Taylor.

Brenda Chavez (Habla Español)
Navigator i shëndetit në komunitet
[email protected]
(630) 510-8720 lok. 215

Brenda gëzon shumë për të ndihmuar komunitetin të lundrojë në burimet e shumta që DuPage County ka për të ofruar. Dhënia e një ndjenje lehtësimi klientit i sjell asaj një buzëqeshje sepse ajo e di se është pjesë e një ekipi që jep shpresë. Brenda i pëlqen të kalojë kohën e saj të lirë me familjen dhe të arrijë në librat dhe shfaqjet e saj të preferuara.

Daisy Corpus (Habla Español)
Shëndeti i Komunitetit/
Navigator i ndihmës financiare
[email protected]
630-510-8720 lok. 217

Daisy ndihmon klientët të aplikojnë dhe të marrin lehtësim nga faturat/borxhit e papaguara mjekësore. Ajo mbështet plotësisht misionin e organizatës dhe beson se të gjithë kanë të drejtën për kujdes shëndetësor të përballueshëm. Ajo gjithashtu pëlqen të punojë së bashku me njerëz entuziastë që janë të pasionuar dhe me të vërtetë duan të bëjnë një ndryshim në komunitetin e tyre. Daisy pëlqen të udhëtojë dhe të shohë vende të reja (mundësisht diku me male). Ajo gjithashtu pëlqen të pushojë në shtëpi duke gatuar kuzhinë aziatike dhe duke dëgjuar podkaste komedi.

Vanessa Corpus (Habla Español)
Koordinator i aksesit në Silver
[email protected]
630-510-8720 lok. 208 Direkt: 331-716-7571

Vanessa synon të ndihmojë në lidhjen e familjeve me një plan sigurimi të përballueshëm ACA, duke ndihmuar gjithashtu me koston e tyre premium përmes programit Silver Access. Ajo beson se të gjithë kanë të drejtë për kujdes të cilësisë së lartë, pavarësisht të ardhurave, prejardhjes ose statusit ligjor. Ajo ndihet krenare për të ndihmuar anëtarët e komunitetit të lidhen me referimet, burimet, përfitimet dhe shërbimet jetike. Ajo ka punuar në sektorin jofitimprurës që nga viti 2015 dhe siguron gjithmonë një pritje të sjellshme dhe miqësore. Në kohën e saj të lirë, Vanessa pëlqen të udhëtojë, udhëtimet rrugore dhe të kalojë kohë me familjen dhe qentë e saj.

Karen Doyle

Karen Doyle
Drejtor i Zhvillimit dhe Komunikimit
[email protected]
630-510-8720 lok. 206 Direkt: 331-716-7566

Karen shijon mundësinë për të lidhur njerëz dhe organizata me misionin e Koalicionit. Ajo beson me vendosmëri se nuk duhet të ketë korrelacion midis të ardhurave dhe aksesit në kujdes shëndetësor cilësor dhe është krenare për rolin që luan në hapjen e dyerve për një komunitet më të shëndetshëm. Karen shpesh është duke qeshur, duke u shoqëruar dhe duke gjetur mënyra për të shmangur gatimin e darkës.

Nansi Garcia

Nancy Garcia (Habla Español)
Menaxher i Kujdesit Special
[email protected]
630-510-8720 lok. 213 Direkt: 331-716-7567

Si një infermiere e regjistruar, Nancy është e apasionuar pas kujdesit shëndetësor me cilësi të lartë për të gjithë në komunitetin tonë. E motivuar nga natyra e saj e kujdesshme, Nancy punon qëllimisht për të koordinuar kujdesin ndaj pacientit; arritjen e një përvoje të sigurt dhe efektive të kujdesit special. Duke qenë pjesë e një ekipi që ndikon pozitivisht në shumë jetë, mbështet më tej dëshirën e Nancy për të rritur kujdesin ndaj pacientit. Kur nuk jeni në punë, mund ta gjeni Nancy duke kaluar kohë me familjen e saj shumë të madhe dhe miqtë me katër këmbë ose duke shijuar ndonjë terapi me pakicë.

Xander Garcia (Habla Español)
Shëndeti i Komunitetit/
Ndihma financiare Navigator
[email protected]
630-510-8720 lok. 219 Direkt: 331-716-3007

Xander ndihmon anëtarët që të aplikojnë dhe të marrin lehtësim nga faturat e pazgjidhura mjekësore dhe lidhja me shërbimet e kujdesit shëndetësor. Ai është i pasionuar për të ndihmuar ata në nevojë dhe puna në DHC përputhet me qëllimin e tij. Xander është një person energjik që i pëlqen të luajë futboll dhe të kalojë kohë me familjen e tij. Dita e tij perfekte është të pijë një filxhan kafe me nënën e tij ose një ditë në plazh.

Foto e Joel Jara

Joel Jara (Habla Español)
Koordinator për Marrëdhëniet me Komunitetin

[email protected]
630-510-8720 lok. 207 Direkt: 331-716-7579

Joel është personazh, i pëlqen të ndërtojë marrëdhënie dhe merr energji duke pajisur dhe zhvilluar të tjerët. Për më shumë se 15 vjet ai ka shërbyer në sektorin jofitimprurës i drejtuar nga misioni për të fuqizuar komunitetin duke i bërë burimet të aksesueshme për të gjithë. Joel sheh dinjitetin dhe vlerën e secilit person dhe gjen kënaqësi të madhe në zgjidhjen e problemeve dhe rrjetëzimin për të siguruar që nevojat individuale të plotësohen. Në kohën e tij të lirë, Joelit i pëlqen të bëjë shëtitje të gjata me gruan e tij, duke u marrë me projekte të përmirësimit të shtëpisë dhe natyrisht duke bërë salsa e tij të famshme.

Nathan Kumar
Koordinator për shtrirjen e barazisë shëndetësore VISTA

[email protected]
630-510-8720 lok. 214 Direkt: 331-806-3844

Nathan është përgjegjës për të ndihmuar në krijimin dhe zbatimin e programeve që heqin barrierat ndaj kujdesit shëndetësor në DuPage. Atij i pëlqen të lidhet me të tjerët dhe është i motivuar për ta bërë kujdesin shëndetësor më të aksesueshëm duke i shërbyer dhe mbështetur komunitetin. Pas diplomimit në Universitetin e Illinois, Nathan ishte i interesuar të mësonte se si mund të bënte një ndikim të qëndrueshëm në jetën e pacientëve dhe ishte i emocionuar kur pati mundësinë të bashkohej me ekipin e DHC për të bërë pikërisht këtë. Jashtë punës, Nathan zakonisht e kalon kohën e tij me miqtë, duke luajtur dhe shikuar sportet e tij të preferuara ose duke ushtruar fotografi.

Denise Martinez

Denise Martinez (Habla Español)
Menaxher i farmacisë
[email protected]
630-510-8720 lok. 203 Direkt: 331-716-7577

Nëse jeni njohur me Koalicionin Shëndetësor DuPage, jeni njohur me Denise. E dhembshur, e vëmendshme dhe empatike ajo ka qenë me DHC për 15 vjet dhe ka interpretuar një sërë rolesh. Ajo është aktualisht menaxhere e programit për Dispancerin tonë të Shpresës dhe siç tregon emri, asaj i pëlqen që roli i saj i jep asaj mundësinë për t'u dhënë shpresë disa prej më të rrezikuarve të qarkut tonë. Jashtë punës, Denisit i pëlqen të marrë qenushin e saj Max në park, duke qenë me familjen e saj dhe njihet si mamaja më e mirë e hokejit.

Sarah Murata
Koordinator për Përmirësimin e Cilësisë VISTA
[email protected]
630-510-8720 lok. 216 Direkt: 331-806-3846

Sarah është përgjegjëse për vlerësimin dhe optimizimin e programeve të ndryshme që ofron DHC. Sarah u diplomua nga Universiteti Purdue në 2021 me dëshirën për të shërbyer në komunitet duke mësuar më shumë rreth çështjeve të shëndetit publik. Ajo beson fort se aksesi në kujdesin shëndetësor është një e drejtë e njeriut dhe është e emocionuar për mundësinë për të punuar drejt krijimit të zgjidhjeve të qëndrueshme që luftojnë pabarazinë e pjesëve të komunitetit. Në kohën e saj të lirë, Sarah kënaqet duke dëgjuar podkaste, duke bërë shëtitje dhe herë pas here duke u përpjekur të gatuajë.

Kara Murphy

Kara Murphy
President
[email protected]
630-510-8720 lok. 212 Direkt: 331-716-7569

Kara e di se është e bekuar që punon në një komunitet si DuPage, me qindra organizata që punojnë së bashku, duke parashikuar dhe përshtatur një peizazh në ndryshim. Një histori që punon në organizata të vogla jofitimprurëse dhe sisteme të mëdha shëndetësore e ndihmon atë të kuptojë asetet që komuniteti mund të aplikojë për reduktimin e barrierave të kujdesit shëndetësor dhe sfidat me të cilat përballen pacientët për t'u lidhur me kujdesin për të cilin kanë nevojë. Mbi 14 vjet në një organizatë jofitimprurëse të vogël, ajo është bërë gjithashtu një ndërruese eksperte e llambave. Kara ruan ekuilibrin duke eksploruar rezervat pyjore me miqtë me dy dhe katër këmbë, duke vizituar tregun francez për frymëzim kulinarie dhe duke u mbështjellë me një libër të mirë.

Karina Ochoa (Habla Español)
Asistent i administratorit
[email protected]
630-510-8720 lok. 200 Direkt: 331-716-7571

Karina ndihmon klientët me pyetje të përgjithshme dhe i drejton ata te stafi i duhur. Ajo menaxhon edhe ambientin e pritjes, duke i pritur të gjithë me një buzëqeshje të ngrohtë. Ajo ka punuar për organizata jofitimprurëse që nga viti 2019 dhe e gjen rolin e saj jashtëzakonisht shpërblyes dhe përmbushës. Ajo aktualisht është në shkollë me kohë të plotë, duke ndjekur një diplomë për terapi profesionale pediatrike. Karina ka një vajzë tre vjeçare dhe dy mace. Gjatë kohës së saj shumë të rrallë të lirë, asaj i pëlqen të shkojë në koncerte dhe të provojë restorante të reja!

Gale Patyk

Gale Patyk
Nëpunës zyre
[email protected]
630-510-8720 lok. 202 Direkt: 331-716-7580

Gale është e besueshme, punëtore dhe e organizuar, të gjitha tiparet e nevojshme për të mbajtur në rregull të gjithë letrën që kalon nëpër tryezën e saj. Gale është një jorgane e zjarrtë dhe i pëlqen udhëtimet rrugore me miqtë e saj për të vizituar dyqanet e jorganëve, si dhe kohën e kaluar me nipërit e saj. Bashkëpunëtorët e saj e dinë se rruga drejt zemrës së saj është me një kifle të mirë.

Patty Perez

Patty Perez (Habla Español)
Drejtori i Përfitimeve
[email protected]
630-510-8720 lok. 204 Direkt: 331-716-7570

Patty e fillon mëngjesin e saj me një "Përshëndetje" miqësore për shokët e saj të skuadrës dhe ky qëndrim optimist mbetet gjatë gjithë ditës ndërsa ajo trajton aplikimet e regjistrimit. Patty vlerëson mundësinë për të përdorur aftësitë e saj organizative për të zhvilluar sisteme që funksionojnë më mirë për të dhe i qaset gjithçkaje me një zemër të kujdesshme. Patty ka një shtëpi plot djem dhe kënaqet duke kaluar kohë në lojërat e tyre me top, duke luajtur në park dhe duke u përqafuar. Patty ka qenë me Access DuPage që nga viti 2002 dhe kjo përvojë u shërben shumë mirë pacientëve tanë çdo ditë.

Luz M Ramirez (Habla Español)
Navigator i shëndetit në komunitet
[email protected]
630-510-8720 x223

Luz ndihmon klientët në marrjen e mbulimit të kujdesit shëndetësor duke gjetur përfitimet që u përshtaten më së miri. Ajo e pëlqen këtë lloj pune, sepse ajo mund të ndihmojë për t'u ofruar klientëve shumë burime të komunitetit për të cilat ata mund të mos ishin në dijeni. Në kohën e lirë, Luz pëlqen të kalojë kohë me familjen e saj dhe të bëjë pazar me vajzën e saj.

Miguel Romero

Miguel Romero (Habla Español)
Koordinator i Kujdesit dhe Edukimit të Specialitetit
[email protected]
630-510-8720 lok. 218 Direkt: 331-516-7568

Një gjë që e bën Miguelin kaq efektiv është mënyra se si ai ndihmon anëtarët e komunitetit dhe gjithë stafin tonë. Miguel është i dhembshur dhe me të vërtetë i pëlqen të ndihmojë njerëzit, dhe kjo shfaqet në secilën prej ndërveprimeve të tij. Kur nuk është në punë, Miguel luan rregullisht futboll dhe basketboll dhe është më i lumtur që kalon kohën me miqtë dhe familjen e tij.

Foto e Alex Solis

Alex Solis (Habla Español)
Koordinator i Kujdesit
[email protected]
630-510-8720 lok. 209 Direkt: 331-716-7572

Pas shërbimit të saj AmeriCorps VISTA, DHC e ftoi Alexin të bashkohej me ekipin e Koordinatorit të Kujdesit dhe ajo pranoi me kënaqësi. Ajo është përgjegjëse për planifikimin, organizimin dhe menaxhimin e të gjitha aspekteve të mirëmbajtjes dhe trajtimit të kujdesit shëndetësor të pacientit. Është fati i saj të punojë në shërbimet sociale, pasi është motër më e madhe dhe gjithmonë ka kërkuar mirëqenien e të tjerëve. Alex pëlqen të rregullojë gjërat, projektet e shtëpisë dhe gjërat që bën vetë dhe kështu i kalon fundjavat e saj. Kjo është nëse vajzat e saj adoleshente nuk e kanë atë duke i ngarë ato.