Access DuPage lidh banorët e Qarkut DuPage me të ardhura të ulëta dhe të pasiguruar me shërbime të përballueshme të kujdesit parësor.

Hyni në DuPage Ligiblity

Për t'u kualifikuar, duhet të përmbushni këto udhëzime:

  • Jini një banor i përhershëm i Qarkut DuPage. Kjo do të thotë që ju keni banuar në DuPage County për të paktën 30 ditë dhe jetoni ose keni ndërmend të jetoni në DuPage County gjatë gjithë vitit.
  • Të jetë 19 vjeç ose më i vjetër. Nëse jeni 18 vjeç ose më i ri, mund të aplikoni për sigurimin shëndetësor AllKids. Shihni faqja e burimeve për më shumë informacion.
  • Jetoni në ose nën 250% të udhëzimeve aktuale federale të linjës së varfërisë. Shihni udhëzimet për të ardhurat maksimale në këtë faqe.
  • Të mos kenë të drejtë për sigurime të tjera shëndetësore. Përshtatshmëria për programe të tjera të kujdesit shëndetësor si Medicaid, Medicare, sigurimet shëndetësore ACA, sigurimet e shtrenjta të sponsorizuara nga punëdhënësi, shërbimet shëndetësore të studentëve, COBRA, SSI, Family Care, Benefits Veterans, etj. do të rezultojnë në mospërshtatshmëri për Access DuPage.

Nëse kualifikoheni dhe dëshironi të regjistroheni në program, telefononi zyrën tonë në (630) 530-8370 dhe fol me Karina, ose gjeje faqja e marrjes më e afërt me ju.

Nëse nuk jeni të sigurt nëse kualifikoheni për programin tonë, ju lutemi telefononi zyrën tonë në (630) 530-8370 për një shfaqje, ose vizitoni tonë faqja e burimeve për të mësuar rreth burimeve të tjera të kujdesit shëndetësor që mund të jenë në dispozicion për ju.

Udhëzimet për të ardhurat maksimale (para tatimit)*

Madhësia e familjesTë ardhurat mujoreTë ardhurat vjetore
1$3,038$36,450
2$4,108$49,300
3$5,179$62,150
4$6,250$75,000
5$7,321$87,850
6$8,392$100,700
Çdo person shtesë$1,071$12,850

*Udhëzimet për të ardhurat janë efektive për vitin kalendarik 2023.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.