PUNA JONE

Lobi i DHC-së pret një qilar falas plot me produkte tualeti, artikuj higjienike, pelena dhe pajisje mjekësore pa recetë. Stoku ndryshon, merrni atë që ju nevojitet! 

Gjithashtu në hollin tonë është një bibliotekë falas e pajisur me libra për mosha dhe gjuhë të ndryshme, në dispozicion të klientëve tanë dhe komunitetit. Merrni të preferuarën tuaj në shtëpi!

Ngjarjet edukative që inkurajojnë pacientët të vendosin dhe të arrijnë qëllime shëndetësore përmes grupeve ndërvepruese të punës në menaxhimin e sëmundjeve kronike, edukimin shëndetësor dhe ndihmën e parë për shëndetin mendor, të gjitha shpërndahen në spanjisht. 

 

Dëshmitë

"Ky Koalicion duhet të jetë një model në të gjithë vendin për t'u përdorur për t'u siguruar që të gjithë në komunitet të marrin kujdesin shëndetësor që meritojnë dhe ne presim."
"Ndërsa të gjithë njerëzit në Amerikë kanë akses në kujdesin mjekësor për raste urgjente, është qasja në kujdesin parësor PARANDALUES...ajo është kaq e nevojshme. DHC është e përkushtuar të organizojë qasje në kujdesin parandalues që përmirëson gjendjen shëndetësore të individëve dhe mund të ulë kostoja e përgjithshme e kujdesit shëndetësor..."
"Faleminderit Koalicionit Shëndetësor DuPage që i ndihmon ata me burime të kufizuara të kenë qasje në kujdesin shëndetësor me cilësi të lartë. Jemi shumë me fat që kemi këtë burim të mahnitshëm, të veçantë..."
"Familja ime ishte shumë e shqetësuar sepse nuk mund të përballoja kujdesin mjekësor dhe mjeku im i kujdesit parësor mendoi se mund të kisha kancer. Duke i parë ata të shqetësuar gjatë gjithë kohës dhe duke mos qenë në gjendje të bëja asgjë ishte shumë, shumë e vështirë. Qasja në DuPage më bën të ndihem e kujdesur për të. dhe qetësi për shëndetin tim”.
Sofia
Klienti DHC