Për 20 vjet, ne kemi ofruar shërbime të përballueshme të kujdesit shëndetësor për banorët me të ardhura të ulëta dhe të pasiguruar të DuPage County.

DHC, së bashku me partnerët tanë dhe mijëra vullnetarë, hap dyert për kujdesin shëndetësor për familjet me të ardhura të ulëta duke krijuar programe inovative që lidhin pacientët me kujdes të cilësisë së lartë. Ne besojmë se i gjithë komuniteti ynë lulëzon kur të gjithë janë mjaft të shëndetshëm për të punuar dhe për t'u kujdesur për familjet e tyre. Partnerët tanë e bëjnë të mundur këtë vizion.

Partnerët tanë