Bëhu një hero: Fito besimin për të shpëtuar një jetë

Argëtohuni ndërsa mësoni aftësitë për të shpëtuar jetën!

  • Praktikoni CPR vetëm me duar
  • Përdorni një model AED
  • Narcan/Overdose Edukim

Mundësi në dispozicion të Faith Partners dhe

Organizata të bazuara në komunitet në qarkun DuPage