Hyni në DuPage Pacienti i intervistuar për Kaiser Health News

Personi që ndihmon një tjetër me një formular

Lidhje me artikullin e Kaiser Health News

DHC u kontaktua së fundmi nga Kaiser Health News, për të kontribuar në një histori rreth mbulimit të zgjeruar shëndetësor këtu në Illinois për të moshuarit emigrantë. Historia më poshtë përfshin citate nga një prej pacientëve tanë, si për ndikimin e zgjerimit ashtu edhe për kujdesin që ajo ka marrë nëpërmjet DHC. Një falenderim i veçantë për edukatorin tonë të mrekullueshëm të shëndetit dhe navigatorin e pacientit, Charito Bularzik, i cili angazhoi klienten dhe e përgatiti atë në mënyrë që ajo të ndihej rehat kur intervistohej!

Lini një Përgjigje