Daily Herald përfshihet në projektin e maskave të fytyrës në komunitet

Promovimet e projektit të maskave të fytyrës në komunitet

Daily Herald ka publikuar këtë artikull në lidhje me projektin e maskave të fytyrës në komunitet! Ne i falënderojmë ata për përfshirjen dhe përhapjen e fjalës. Klikoni këtu për të vizituar artikullin siç është botuar fillimisht në faqen e internetit të Daily Herald.

Ndihmoni fqinjët tuaj të DuPage të qëndrojnë të sigurt me Projektin e Maskës së Fytyrës në Komunitet!

Dërguar nga Koalicioni Shëndetësor DuPage

Koalicioni Shëndetësor DuPage kohët e fundit pyeti pacientët e tyre nëse kishin nevojë për maska për fytyrën dhe në vetëm 24 orë u kërkuan më shumë se 2,500 maska. Ka pasur kërkesa si për të rritur ashtu edhe për fëmijë. Koalicioni Shëndetësor DuPage e dinte se kishte shumë njerëz që do të dëshironin të ndihmonin për të siguruar që të gjithë të kenë pajisje mbrojtëse personale për t'i mbajtur familjet e tyre të sigurta. Projekti i maskave për fytyrën në komunitet është organizuar për të mbledhur maska prej pëlhure për t'u dhënë familjeve lokale dhe organizatave jofitimprurëse.

Nëse dëshironi të ndihmoni, vizitoni accessdupage.org për të mësuar se si të bëni ose blini maska dhe/ose të ofroni mbështetje financiare. Mund të bëni një heqje pa kontakt të donacioneve të maskave të rrobave ose t'ia dërgoni me postë DuPage Health Coalition, c/o Community Face Mask Project, 511 Thornhill Drive, Suite C, Carol Stream, IL 60188. Ju gjithashtu mund të blini një maskë përmes Lista e dëshirave të Amazon ose Target të Koalicionit Shëndetësor DuPage. Blerja juaj do të dorëzohet në zyrën e Carol Stream. A jeni i interesuar që agjencia juaj të veprojë si një vend zbritjeje? Kontaktoni Kara Murphy, presidente e Koalicionit Shëndetësor DuPage, nëpërmjet faqes së internetit ose telefononi zyrën në (630) 510-8720.

Lini një Përgjigje