Mediat sociale

Bëhuni pjesë e zgjidhjes për të krijuar kujdes shëndetësor më të barabartë në komunitetin tuaj. Së bashku, ne mund të krijojmë ndryshime të qëndrueshme. Mësoni se si mund të përfshiheni.

Klip art i një personi që përdor një kompjuter për të kërkuar

Bëhuni një ambasador i mediave sociale!

Përdorni rrjetin tuaj social për të përhapur fjalën për punën tonë në komunitet! Na ndihmoni të ndajmë histori dhe mesazhe të barazisë shëndetësore në komunitetin tonë përmes kanaleve tuaja të mediave sociale. Me ndihmën tuaj, ne mund të ndajmë ndikimin që po bëjnë donatorët dhe partnerët tanë.