Perfshihesh!

Bëhuni pjesë e zgjidhjes për të krijuar kujdes shëndetësor më të barabartë në komunitetin tuaj. Së bashku, ne mund të krijojmë ndryshime të qëndrueshme. Mësoni se si mund të përfshiheni.

Logoja e Amazon Smile

Blini me ne në Amazon Smile!

Përdorni këtë lidhje për të blerë me ne në Amazon Smile. Një përqindje e blerjes suaj do t'i dhurohet DuPage Health Coalition.
Klipi i emaileve që dërgohen nga një kompjuter

Regjistrohu për lajmet tona elektronike!

Ne dërgojmë një përditësim mujor për mënyrën se si po punojmë në komunitet. Për të parë artikujt e kaluar, klikoni butonin më poshtë.
Vullnetar i vjetër që ndihmon afrikano-amerikanin të regjistrohet për maratonë

Mundësitë Vullnetare

Falë vullnetarëve tanë, ne u kemi mundësuar mbi 50,000 banorëve të Qarkut DuPage të bëjnë një jetë më të shëndetshme. Duke vullnetarizuar kohën tuaj, ju po përmirësoni mirëqenien e komunitetit të DuPage County. Mësoni rreth mundësive tona vullnetare dhe regjistrohuni më poshtë!
Klip art i një personi që përdor një kompjuter për të kërkuar

Bëhuni një ambasador i mediave sociale!

Përdorni rrjetin tuaj social për të përhapur fjalën për punën tonë në komunitet! Na ndihmoni të ndajmë histori dhe mesazhe të barazisë shëndetësore në komunitetin tonë përmes kanaleve tuaja të mediave sociale. Me ndihmën tuaj, ne mund të ndajmë ndikimin që po bëjnë donatorët dhe partnerët tanë.
Personi që fut monedha në një derrkuc blu

Dhuroni!

Me një donacion për DHC-në, ju mund të mbështesni fqinjët tuaj më të cenueshëm dhe të siguroheni që ata që janë të pasiguruar të kenë akses në kujdesin shëndetësor thelbësor.