LS Power ka kontribuar me një $100,000 të kombinuar për organizatat duke përfshirë Access DuPage për të lehtësuar barrën e COVID-19

Lidhja me artikullin këtu

LAJMET E FURNUARA NGA Fuqia LS 

05 maj 2020, ora 11:06 ET

ROCKFORD, Ill., 5 maj 2020 /PRNewswire/ — Për të ndihmuar komunitetet që rrethojnë objektet e saj Aurora, Rockford dhe University Park, LS Power ka kontribuar me një $100,000 të kombinuar për organizatat bamirëse që punojnë në vijën e parë të përgjigjes ndaj COVID-19 .

"Punonjësit tanë dhe partnerët tanë lokalë janë shtylla kurrizore e operacioneve tona dhe ne ndajmë shqetësimet e tyre për betejat me të cilat po përballen komunitetet tona," tha Dave Olsheski, Menaxheri i Aseteve të LS Power në Illinois. “Ne jemi të frymëzuar nga ata që po bëjnë sakrifica të jashtëzakonshme në emër të së mirës më të madhe. Me mirënjohje të thellë, ne duam t'u kthejmë komuniteteve që na kanë mirëpritur për kaq shumë vite."

Shumë nga organizatat që mbështeten janë partnerë të vjetër dhe luajnë role vendimtare në komunitetet e tyre. Kontributet përfshijnë:

  • $20,000 për organizatat në Aurora, duke përfshirë Aurora Ndërfetare Ushqimore, Mutual Ground, Marie Wilkinson's Food Pantry, The Neighbor Project, Aleanca Kombëtare për Sëmundjet Mendore dhe Access DuPage.
  • $30,000 për organizatat në Rockford, duke përfshirë Rockford Rock River Valley Food Pantry dhe 100 Strong.
  • $50,000 për organizatat pranë University Park, duke përfshirë Spitalin St. James, Riverside HealthCare, Silver Cross Hospital, Greater Joliet Area YMCA, University Park Fire Department, Monee Township Food Pantry dhe Governors State University.

"Kur Aurora Generation (LS Power) iu drejtua Mutual Ground për të parë se si mund të ndihmonin, ne kurrë nuk mund ta merrnim me mend se sa bujarë do të ishin dhe sa ndikim do të kishin në shërbimet që ne ofrojmë. Ata kanë bërë një ndryshim në jetën e viktimave të dhunës në familje që ne u shërbejmë dhe ne jemi jashtëzakonisht mirënjohës”, tha Kathy Melone, Drejtoreshë e Avancimit në Mutual Ground, një organizatë që punon për t'i dhënë fund ciklit të dhunës në familje dhe seksuale.

“Ne jemi shumë mirënjohës për mbështetjen e LS Power në muajt e fundit. Misioni ynë ka qenë gjithmonë të ofrojmë ushqim me vlera ushqyese për ata që kanë nevojë urgjente dhe LS Power u rrit për të ndihmuar që kjo të jetë e mundur në një kohë më urgjente se kurrë më parë, "tha Kim Adams-Bakke, Drejtor Ekzekutiv i qilarit të ushqimit në Rock River Valley. .

“Ne do të vazhdojmë të dëgjojmë punonjësit tanë dhe udhëheqësit e komunitetit për të mësuar se ku mund të jemi më të dobishëm dhe të kemi ndikimin më të madh të mundshëm”, shtoi Olsheski.

Katër termocentralet e LS Power të gazit natyror në Illinois ofrojnë energji elektrike me kosto të ulët dhe funksionojnë sipas nevojës për të siguruar besueshmërinë e rrjetit. Aftësia e tyre për të filluar dhe për të ndaluar shpejt është gjithnjë e më e rëndësishme si një burim balancues ndaj natyrës në rritje të prodhimit të energjisë së rinovueshme. Përtej Illinois, LS Power ka zotuar $1 milion për të ndihmuar komunitetet me lehtësimin e COVID-19 në mbi 20 shtete ku operon dhe po ndërton infrastrukturë të re energjetike në të gjithë vendin. 

Rreth LS Power
LS Power është një kompani zhvillimi, investimi dhe operimi e fokusuar në sektorin e energjisë dhe infrastrukturës energjetike të Amerikës së Veriut. Që nga fillimi i saj në 1990, LS Power ka qenë vazhdimisht në avantazhin kryesor të evolucionit të industrisë, shpesh duke prezantuar ose komercializuar teknologji të reja dhe duke zhvilluar tregje të reja. Deri më sot, LS Power ka zhvilluar, ndërtuar, menaxhuar ose blerë më shumë se 42,000 MW të prodhimit të energjisë, duke përfshirë projektet e energjisë diellore, erës, hidro, gazit natyror dhe magazinimit të baterive, dhe mbi 630 milje transmetimi, për të cilat ka të mbledhura më shumë se $45 miliardë në borxh dhe financim të kapitalit për të mbështetur infrastrukturën e Amerikës së Veriut. Për më tepër, LS Power investon në mënyrë aktive në biznese dhe platforma të fokusuara në burimet e shpërndara të energjisë dhe efikasitetin e energjisë. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.LSPower.com.

BURIMI Fuqia LS

Lini një Përgjigje