Anëtarët e Bordit

Kevin Most, DO (Kryetar)

Kevin Most, DO (Kryetar)
Zëvendës President, Çështjet Mjekësore
Mjekësia Veriperëndimore - Central DuPage

Donald Steiner, MD (nënkryetar)

Donald Steiner, MD (nënkryetar)
Stafi Mjekësor i Presidentit të Menjëhershëm
Spitali i mirë Samaritan

Benjamin Layman, MBA (Sekretar)
Zyrtar i lartë operativ
AdventHealth Hinsdale

Foto e Dave Dopp, Anëtar Bordi


Dave Dopp (Arkëtar)
Drejtori Ekzekutiv
Klinika e syve Wheaton

Theresa Nihill, LCSW

Theresa Nihill, LCSW
Zyrtar i lartë operativ
Shërbimet Familjare Metropolitane

Scott Pointner

Scott Pointner
avokat
Rathje Woodward LLC

Cheryl Eck, MBA
Zëvendës President, Strategji dhe Planifikim
Northshore- Edward-Elmhurst Health

David Dungan, MD, FACP, FAAP
Bordi i Drejtoreve
Shëndeti dhe kujdesi i duhur

Linnea Windel

Linnea Windel
President & CEO
Kujdesi Shëndetësor VNA

Sheri Scott

Sheri Scott
Zëvendës President i Asociuar, Marketing dhe Komunikim

Northshore- Edward-Elmhurst Health

Foto e James Giblin, MD, Anëtar Bordi

James G. Giblin, MD
Zëvendës President i Lartë dhe Drejtor Kryesor Mjekësor
Grupi Mjekësor Rajonal i Mjekësisë Veriperëndimore

Foto e Kathleen Yosko, Anëtare e Bordit

Kathleen Yosko
Këshilltarët e Kujdesit Shëndetësor të KCY

Mary Keating

Mary Keating
Drejtori i Shërbimeve Komunitare
Qarku DuPage

Lanny Wilson, MD

Lanny Wilson, MD
Kryetar i Çështjeve Qeveritare
Shoqëria Mjekësore e Qarkut DuPage

Foto e Donna Levigne, Anëtare e Bordit

Donna Levigne
DSVP i Zgjidhjeve të Biznesit të Rrjetit
Korporata e Shërbimit të Kujdesit Shëndetësor

Foto e William Rhoades, DO, Anëtar Bordi

William Rhoades, DO
Shefi i Mjekësisë
Advocate Good Samaritan Hospital

Foto e Anne Hubling, anëtare e bordit

Anne K. Hubling, DNP MHSA RN CPHQ NEA-BC
President dhe Kryeinfermier Ekzekutiv
Northwestern Medicine Marianjoy Rehabilitation Hospital

Adam Forker
Drejtori Ekzekutiv i Departamentit të Shëndetit të Qarkut DuPage

Jairo A. Mejia, MD, FACP, CPE
Qasja e shefit të mjekësisë
Rrjeti Shëndetësor i Komunitetit

David Roth

David Roth
Drejtori Ekzekutiv
Federata DuPage për Reformën e Shërbimeve Njerëzore

Tanya Davis
Drejtues Komuniteti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.