Premiera e NCTV17 Spotlight

Kohët e fundit jemi paraqitur në Televizioni Komunitar Naperville (NCTV17)në qendër të vëmendjes! Ishte një nder i madh të isha një nga organizatat jofitimprurëse të paraqitura në këtë episod të Spotlight dhe na pëlqeu të ndajmë misionin, programet dhe angazhimin tonë ndaj komunitetit tonë. Faleminderit NCTV17 që na lejuat të ndajmë historinë tonë! Na shikoni në Spotlight të NCTV17!

Lini një Përgjigje