Zyra jonë është e hapur personalisht çdo të martë, të mërkurë dhe të enjte nga ora 08:00 deri në 12:00 dhe 13:00 deri në 16:00

Koalicioni Shëndetësor DuPage, një organizatë jofitimprurëse, operon disa programe që i mbajnë banorët të shëndetshëm, pavarësisht nga aftësia e tyre për të paguar. Ne jemi një partneritet i spitaleve, mjekëve dhe organizatave të komunitetit që punojnë së bashku për të ofruar kujdes shëndetësor efikas dhe efektiv, duke e bërë më të lehtë për familjet me të ardhura të ulëta të marrin kujdes shëndetësor me cilësi të lartë. Jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth programeve tona? Klikoni më poshtë për të parë fletushkan tonë!

Fletushka DuPage Health Coalition është gjithashtu e disponueshme në shqiptare, arabisht, birmaneze, persisht, Hindi, polonisht, urdu, dhe vietnameze.

Ne jemi një program jofitimprurës, JO një program qeveritar.

Asnjë nga programet tona nuk i nënshtrohet tarifës publike për qëllime imigrimi.

Ne ofrojmë kujdes shëndetësor të përballueshëm për banorët e pasiguruar të Qarkut DuPage.

Ne e respektojmë privatësinë tuaj. Informacioni ndahet vetëm për qëllime të koordinimit të kujdesit tuaj shëndetësor.

PROGRAMET TONA SHËNDETËSORE

Access DuPage lidh banorët e Qarkut DuPage me të ardhura të ulëta dhe të pasiguruar me shërbime të përballueshme të kujdesit parësor.

Access DuPage lidh banorët e Qarkut DuPage me të ardhura të ulëta dhe të pasiguruar me shërbime shëndetësore me kosto të ulët, duke përfshirë kujdesin parësor, kujdesin special, testimin dhe mjekimin.

Silver Access ofron ndihmë financiare për familjet me të ardhura më të ulëta që blejnë sigurime shëndetësore në tregun e Affordable Care Act.

Ofron ndihmë financiare për familjet me të ardhura më të ulëta që blejnë sigurime shëndetësore në tregun e Affordable Care Act.

DuPage Dispansary of Hope u ofron pacientëve të pasiguruar medikamente të caktuara pa asnjë kosto.

DuPage Dispansary of Hope u ofron pacientëve të pasiguruar medikamente të caktuara pa asnjë kosto.