Deklaratë COVID-19 nga Koalicioni Shëndetësor DuPage

Të dashur miq,

Ne donim t'ju informonim për ndryshimet në mënyrën se si Koalicioni Shëndetësor DuPage po bën biznes gjatë krizës sonë aktuale të shëndetit publik. Së pari, zemrat dhe mendimet tona shkojnë për të gjithë ata që janë prekur nga COVID-19. Kjo është një kohë e vështirë për pacientët dhe familjet që përballen me sëmundje dhe pasiguri.

Ne gjithashtu dëshirojmë të gjejmë një moment për të falënderuar ofruesit tanë të jashtëzakonshëm vullnetarë, të cilët bëjnë të mundur programet tona. Ne e dimë se të gjithë punonjësit e kujdesit shëndetësor janë në vijën e parë tani dhe ne i mbajmë ata në mendimet tona. Mirënjohja jonë për punën e tyre është e pakufishme dhe ne qëndrojmë të vendosur në mbështetjen tonë për ta.

Në Koalicionin Shëndetësor DuPage, puna jonë e rëndësishme për koordinimin e aksesit në kujdesin shëndetësor vazhdon. Ne kemi angazhuar anëtarë të stafit të cilët janë ende duke punuar me orare të plota dhe duke ofruar koordinim të kujdesit të ekspertëve. Pjesa më e madhe e punës sonë ndodh me telefon, email dhe ueb, duke vazhduar pa ndërprerje. Ekipi ynë ka kaluar në punë në distancë për një periudhë, por ne kemi teknologjinë në vend për të mbështetur pacientët dhe partnerët në mënyrë efektive dhe në kohë reale. Aty ku ndryshimet në proceset e regjistrimit ose aksesi i partnerit rekomandojnë ndryshime në mënyrën se si ne e drejtojmë biznesin, ne kemi plane për të vazhduar përshtatjen dhe për të siguruar që pacientët të vazhdojnë të kenë akses në kujdes.

Për të zvogëluar gjasat e transmetimit të infeksionit, programet e DHC do të ndalojnë përkohësisht të gjitha orientimet dhe programet edukative personale, duke rifilluar ato shërbime sa më shpejt që të kemi mundësi. Ne parashikojmë që pacientët individualë dhe zyrat që u shërbejnë atyre do të zgjedhin se si të menaxhojnë takimet në këmbë gjatë këtij shpërthimi. Siç është politika jonë, ne vazhdojmë t'u theksojmë pacientëve nevojën për të siguruar njoftim të paktën 24-orësh nëse duhet të ndryshojnë takimet mjekësore. Ne po përcjellim gjithashtu udhëzime kritike shëndetësore në lidhje me COVID-19 për pacientët tanë siç komunikohen nga CDC, Departamenti i Shëndetit të Qarkut DuPage dhe burime të tjera kryesore.

Faleminderit që investuat në misionin tonë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me programet ose operacionet gjatë kësaj kohe, ju lutem më kontaktoni në [email protected].

Qëndroni të shëndetshëm dhe të sigurt,
Kara Murphy
President

Lini një Përgjigje