Maska dhe praktika maskimi

Si të mbani një maskë

Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC), në përgjithësi, sa më afër dhe më gjatë të ndërveproni me të tjerët, aq më i madh është rreziku i përhapjes së COVID-19. Nëse vendosni të merrni pjesë në aktivitete publike, vazhdoni të mbroni veten duke praktikuar veprime të përditshme parandaluese. Kur është e mundur, mbani në dorë një mbulesë për fytyrën, fasule dhe një dezinfektues duarsh me të paktën 60% alkool. Ju lutemi klikoni në imazhet e mëposhtme për t'u zmadhuar.

Keni nevojë për maska? Ne mund te te ndihmojme!

Kërkoni maska për familjen tuaj

Ju lutemi plotësoni formularin (lidhur më lart) për të kërkuar maska për ju dhe familjen tuaj.

Kërkoni maska për t'i shpërndarë në agjencinë tuaj

A jeni një organizatë jofitimprurëse që kërkon të shpërndani maska? Ju lutemi plotësoni formularin (lidhur më lart) për të kërkuar maska.

Jeni të interesuar të mbështesni përpjekjet tona për PPE dhe vaksinimin për COVID-19 me një donacion? Ju lutemi klikoni këtu!