Burimet e kujdesit shëndetësor

Medicaid

Mbulimi falas i kujdesit shëndetësor ofrohet përmes shtetit të Illinois për ata që plotësojnë disa udhëzime të të ardhurave dhe kualifikime të tjera. Për të parë nëse kualifikoheni dhe për të mësuar më shumë rreth programit, klikoni imazhin.

Illinois All Fëmijët

All Kids është programi i Illinois për fëmijët që kanë nevojë për sigurim shëndetësor gjithëpërfshirës, të përballueshëm, pavarësisht nga statusi i imigrimit ose gjendja shëndetësore dhe ofron sigurim të plotë shëndetësor për fëmijën tuaj. Për më shumë informacion në lidhje me pranueshmërinë dhe mënyrën e aplikimit, klikoni këtu!

Logoja e Departamentit të Shëndetit të Qarkut DuPage

Departamenti i Shëndetësisë së Qarkut DuPage

Departamenti i Shëndetit të Qarkut DuPage është një burim i shkëlqyeshëm për pyetjet e shëndetit publik, shqyrtimin dhe trajtimin e kancerit të gjirit dhe qafës së mitrës, trajtimin e tuberkulozit, imunizimet e të rriturve, shërbimet e HIV-it, ndërprerjen e duhanit, etj.

ACCESS Rrjeti Shëndetësor i Komunitetit

Access Community Health Network, me tre klinika në DuPage County (që ndodhet në Bloomingdale, West Chicago dhe Addison), ofron shërbime mjekësore me tarifa të reduktuara për individët që nuk janë në gjendje të paguajnë kosto më të larta, veçanërisht pacientët pa sigurim shëndetësor. Ata gjithashtu mirëpresin të regjistruarit në Medicaid dhe ofrojnë shërbime të planifikimit familjar.

Logoja e kujdesit shëndetësor të VNA

Kujdesi Shëndetësor VNA

VNA Health Care, me dy klinika në DuPage County (që ndodhet në Carol Stream dhe Bensenville), ofron shërbime mjekësore me tarifa të reduktuara për individët që nuk janë në gjendje të paguajnë kosto më të larta, veçanërisht pacientët pa sigurim shëndetësor. Ata gjithashtu mirëpresin të regjistruarit në Medicaid dhe ofrojnë shërbime të shqyrtimit të kancerit të gjirit dhe qafës së mitrës.