Imazhi i logos së Koalicionit Shëndetësor DuPage

Të gjitha ngjarjet tona të ardhshme:

Panairi i Burimeve FALAS më 12/10/2022:

Shikoni fletushkan e ngjarjes këtu

Kur: Të shtunën, 10 dhjetor, nga ora 10:00 deri në 13:00
Ku: 511 Thornhill Drive Suite E, Carol Stream

Mësoni më shumë rreth burimeve që ofrohen:

Hyni në DuPage

Akses Argjendi

HAF (anglishtSpanjisht)
Ju lutemi sillni deklaratat më të fundit tatimore + W2, fletëpagesat 30 ditë, faturat e shërbimeve për vërtetimin e adresës dhe Marrëveshja e qirasë nëse merrni me qira

LIHEAP (anglishtSpanjisht)
LIHWAP (anglishtSpanjisht)
Ju lutemi sillni: Dëshminë e të ardhurave për të gjithë anëtarët e familjes për 30 ditët e fundit, Kartat e Sigurimeve Shoqërore për të gjithë anëtarët e familjes ose ITIN, DuPage County mund të ndihmojë klientët pa numra të Sigurimeve Shoqërore duke marrë një numër ITIN për aplikacionin, Faturat e shërbimeve (gaz, rrymë, ujë/kanalizim), dhe Marrëveshja e qirasë nëse merrni me qira

SSIP/IFSP (spanjisht + anglisht)