Resources during the COVID-19 Crisis

There are many resources available to people impacted by COVID-19. This section of the page will be updated frequently as we learn of new/updated information. Thank you!

FEMA COVID-19 Funeral Assistance

FEMA is providing financial assistance for COVID-19 related funeral expenses incurred on or after January 20, 2020. For information on how to apply, click here.

ICIRR COVID-19 Resources for Immigrants

Illinois Coalition for Immigrant and Refugee Rights have created a resource guide for Illinois immigrants and refugees. Click here to see it! *Updated 5/2/2022

COVID-19 Outpatient Treatments and Therapies

Deri më tani, ka një sërë trajtimesh dhe terapish Ambulatore FALAS (si për parandalim ashtu edhe për trajtim) për popullata të caktuara që janë në rrezik të shtuar të zhvillimit të simptomave të rënda të COVID-19 nëse kontraktohen. Këto përfshijnë trajtimet e antitrupave monoklonale dhe ilaçet antivirale. Më konkretisht, Evusheld përdoret për të parandaluar infeksionin ndërsa Sotrovimab, Paxlovid, Bebtelovimab dhe Molnupiravir përdoren për të trajtuar sëmundje të rënda dhe shtrimin në spital për COVID-19. Për më shumë informacion rreth secilit prej trajtimeve dhe terapive dhe për të vlerësuar nëse kualifikoheni, klikoni këtu. Për të gjetur një ofrues të terapisë ambulatore pranë jush, ju lutemi klikoni këtu.