Ndihma dhe Burimet Ushqimore

Qarku DuPage ka një numër qilarësh ushqimor për të ndihmuar ata që kanë nevojë! Për të gjetur qilar afër jush, vendosni adresën tuaj në hartën më poshtë.

Për më tepër, gjeni depo ushqimore pranë jush këtu, ose kërkoni në orarin celular të qilarit të ushqimit këtu.

SNAP/ Pulla ushqimore

Programi Suplemental Nutrition Assistance (SNAP) (dikur Food Stamps) ndihmon njerëzit me të ardhura të ulëta dhe familjet të blejnë ushqimin që u nevojitet për një shëndet të mirë. Shumë njerëz me të ardhura të ulëta kualifikohen për këto përfitime, mund të përdoren përmes Illinois Link Card. Për më shumë informacion rreth programit dhe përshtatshmërisë, klikoni këtu!

Bërja e zgjedhjeve të shëndetshme për një buxhet

Hani. Lëvizni. Ruaj. është një organizatë që ndihmon njerëzit dhe familjet e tyre të bëjnë zgjedhje më të shëndetshme për çdo buxhet. Gjeni stilin e jetës tuaj të shëndetshme me Eat. Lëvizni. Ruaj.!