Koalicioni Shëndetësor DuPage është i kënaqur t'ju ofrojë një mënyrë të thjeshtë për të ndihmuar organizatën tonë.

Me çdo blerje që bëni në Amazon.com, një pjesë e të ardhurave mund të mbështesë DHC.

Sa herë që bëni një blerje në Amazon (përfshirë Amazon Prime), Amazon do të dhurojë 0,5% të kostos suaj të pranueshme të blerjes në Amazon për Koalicionin Shëndetësor DuPage. Çmimet që do të paguani janë saktësisht të njëjta. Filloni blerjet tuaja këtu:

Ju Bleni. Amazon jep!
Tani kur blini në buzëqeshje.amazon.com, Amazon do të dhurojë 0,5% të çmimit të blerjeve të pranueshme për DuPage Health Coalition. AmazonSmile është e njëjta Amazon që njihni. Të njëjtat produkte, të njëjtat çmime, i njëjti shërbim.

Cilat produkte në AmazonSmile kanë të drejtë për donacione bamirësie?
Dhjetëra miliona produkte në AmazonSmile kanë të drejtë për donacione. Ju do të shihni produktet e pranueshme të shënuara "Të pranueshme për donacion AmazonSmile" në faqet e tyre të detajeve të produktit. Blerjet e përsëritura "Abonohu dhe ruaj" dhe rinovimet e abonimeve nuk janë aktualisht të pranueshme.

A mund të përdor llogarinë time ekzistuese të Amazon.com në AmazonSmile?
Po, ju përdorni të njëjtën llogari në Amazon.com dhe AmazonSmile. Karroca juaj e blerjeve, Lista e dëshirave, regjistri i dasmave ose foshnjave dhe cilësimet e tjera të llogarisë janë gjithashtu të njëjta.

Si mund të zgjedh DuPage Health Coalition për të mbështetur kur blej në AmazonSmile?
Në vizitën tuaj të parë në AmazonSmile, duhet të zgjidhni DuPage Health Coalition për të marrë donacione nga blerjet e pranueshme përpara se të filloni blerjet. Amazon do ta mbajë mend zgjedhjen tuaj dhe më pas çdo blerje e pranueshme që bëni në AmazonSmile do të rezultojë në një donacion.